Меню

Колекции

LEGO CITY STUNTZ: Каскадьорско предизвикателство, The Shark Attack Stunt Challenge, 60342

Каталожен №: 60342

Комплектът съдържа: 913 елемента. За деца на възраст над 6 години.Пиратски каскадьорски комплект за игра за деца. Присъединете се към пилота Чък Д. Голдбърг от телевизионния сериал LEGO® City Adventures за забавни каскадьорски изпълнения и състезания. Заемете позицията си в каскадьорското предизвикателство Shark Attack, запалете своя мотоциклет за каскади с маховик и крила и го пуснете! Избягвайте въртящото се колело с акула, за да ударите варелите и да откриете сандъка с диаманти. Но внимавайте за страшния скелет, който пази съкровището!

Този комплект LEGO® City Каскадьорско предизвикателство Shark Attack се предоставя с мотоциклет за каскади с маховик и 2 минифигури, включително на Чък Д. Голдбърг от телевизионния сериал LEGO® City.
Стимулирайте изпълнена с екшън игра с този комплект LEGO® City Каскадьорско предизвикателство Shark Attack (60342). Децата активират и изстрелват мотоциклета с маховик, като избягват скелета и въртящото се колело с акула, за да ударят варелите и да открият скрит сандък с пиратско съкровище. Просто добавете 2 минифигури, включително на Чък Д. Голдбърг от телевизионния сериал LEGO® City, за часове ролева игра с въображение. Забавна играчка за конструиране и игри за деца на 5 и повече години Този комплект за игра LEGO City Stuntz се предлага с лесно за следване ръководство за построяване с картинки, така че децата да могат да се насладят на построяването на собствени играчки LEGO, или да се присъединят към приятели и членове на семейството за забавно групово конструиране и игра. Добре дошли в творческия свят на LEGO City Комплектите за игра LEGO City пренасят децата в центъра на екшъна със страхотни превозни средства, богати на функции конструкции и вдъхновяващи герои, за реалистична ролева игра. Комбинирайте този комплект с други от гамата LEGO City Stuntz за още по-големи и екстравагантни каскадьорски шоута!

Комплектът съдържа: 122 елемента;
За лица на възраст над 7 години.

EAN: 5702017162119

 

Прочети повече »
43.99 лв 49.95 лв

Още продукти от категорията