Меню

Колекции

LEGO DISNEY FROZEN II Замръзналото кралство на Анна и Елза, Anna and Elsa's Frozen Wonderland, 43194

Каталожен №: 43194-1
Конструкторът съдържа 154 елемента. Подходящ за деца над 4 год.
Комплектът включва замък от лед, 3 по-малки конструкции, фигурки на мини кукли на Дисни от Анна и Елза, плюс Олаф и 3 фигурки на Snowgie LEGO®. Starter Bricks задейства сградата, така че има повече време за игра!
Феновете на Disney Frozen ще харесат аксесоарите, включително стол за лед, фенер, буркан с камбана и сандък със съкровища с корона и диаманти. Перфектен за пресъздаване на любими сцени от филми или игра с отворен край.
Страхотен ежедневен подарък за момчета или момичета на 4 и повече години, които заслужават почерпка. Наградете добрата работа със забавен подарък, който забавлява с часове и учи на строителни и творчески умения.
Леденият замък е с височина над 9 инча (23 см) и ширина 5 инча (13 см), което го прави идеален за безкрайна игра. Той е съвместим с всички тухли LEGO®, така че може да се разширява с нарастването на уменията за детски сгради.
Простите инструкции за картини са идеални за деца, които тепърва се учат да четат, докато цифровите инструкции PLUS в приложението LEGO® Building Instructions помагат на младежите да визуализират модели, докато изграждат.
4+ комплекта за игри осигуряват забавен начин за младежите да се научат да изграждат, като същевременно повишават увереността им с лесни стъпки. Те позволяват на децата и възрастните да открият радостта от изграждането и играта заедно.
Компонентите на LEGO® отговарят на строгите индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват и разглобяват надеждно всеки път - това е така от 1958 г. насам.
Компонентите на LEGO® се изпускат, загряват, натрошават, усукват и анализират, за да се гарантира, че отговарят на строгите световни стандарти за безопасност.
EAN: 5702016909654

 

Прочети повече »
87.99 лв 99.95 лв

Още продукти от категорията