Меню

Колекции

LEGO DUPLO Био градина, Organic Garden, 10984

Каталожен №: 10984-1

Конструкторът съдържа 23 елемента. Подходящ за деца над 1.5 год.
Пренесете забавлението на открито у дома с комплекта за игра LEGO® DUPLO®. Той е изпълнен е с ярко оцветени тухлички и части, така че малките деца да могат да изследват градината, да се сприятеляват с дивата природа и да научат как растат растенията. Комплектът се предлага с кутия за тухлички, за да можете да подредите всички части, когато времето за игра приключи.

Помогнете на малките деца да разберат как расте градината и да изследват индивидуалността си с този комплект с множество дейности сред природата.

Дайте възможност на малкото си дете да се потопи в света на природата с играчката LEGO® DUPLO® Моята първа био градина (10984). Този комплект е изпълнен с функции, за да помогне на родителите да предизвикат разговори за това какво расте в градината, и запознава децата с идеята за екосистема. Малките пръстчета могат да изследват много неща, включително домат, морков и диня, дървета, цветя, диви животни и тухлички за времето. Когато времето за игра приключи, всичко се опакова спретнато в кутията за тухлички от LEGO DUPLO. Играчки, които развиват знанията на децата Комплектите „LEGO DUPLO Моят първи...“ предлагат неограничени възможности за учене чрез игра и въображение. Комплектът за конструиране учи малките деца как растат зеленчуците и плодовете, благодарение на цветни елементи за подреждане, които помагат за развитието на фините двигателни умения на малкото дете. Растенията имат сладки лица, които да вдъхновят индивидуалността на децата и да им помогнат да разпознаят разнообразието, докато се наслаждават на безкрайно творческо забавление с комплекта от очарователни фигури на тема храна.
Баркод (EAN): 5702017416984

Прочети повече »
89.99 лв 95.95 лв

Още продукти от категорията