Меню

Колекции

LEGO Architecture Skyline collection: Париж, Paris, 21044

Каталожен №: 21044-1
Конструкторът съдържа 649 елемента. Предназначен за деца над 12 год.
Skyline collection:
Съберете заедно емблематичните забележителности в Париж с този великолепен модел на силуета на Париж. Комплектът от 21044 LEGO® Architecture Skyline Collection включва Триумфалната арка, Шанз-Елизе, обиколка Монпарнас, Гранд Пале, Айфеловата кула и Лувъра и е завършен с тревни площи и дървесни площи и декоративна табелка на Париж. Този комплект е създаден, за да достави възнаграждаващо и релаксиращо строително изживяване за всички с интерес към архитектурата, пътуванията, историята и дизайна и прави наистина „mangnifique” централна част за дома или офиса. Всеки модел на силуета е мащабиран, за да даде точно представяне на сравнителния размер на чертаните структури, с реалистично цветно изобразяване.
Включва селекция от известните забележителности на Париж, включително Триумфалната арка, Шанз-Елизе, обиколка Монпарнас, Гранд Пале, Айфеловата кула и Лувъра, както и трева и дървета.
Включената брошура съдържа информация за дизайнера, архитектурата и историята на всяка структура, както и исторически факти за Париж и неговото архитектурно наследство. (Само на френски и английски език. Други езици, достъпни за изтегляне на LEGO.com/architecture.)
Включва база с плочки 4х32 с декоративна табелка на Париж.
Пресъздайте най-динамичните градове в света с колекцията LEGO® Architecture Skyline.
Размери: 8”(22см) височина, 11” (28см) ширина и 4”(11см) дълбочина.
Баркод (EAN): 5702016368314
Прочети повече »
139.95 лв

Още продукти от категорията